Zakelijk

Ondernemen is risico’s nemen

Geen succes zonder risico's Dat weet u als ondernemer als geen ander. Nieuwe markten ontdekken, een product lanceren, een nog onbekende doelgroep vinden… Dat maakt ondernemen juist zo boeiend.

Er zijn risico's die men liever vermijdt

Als het gaat om uw bedrijfspand, inventaris of bedrijfsauto kunt u niet zeker genoeg zijn. Risico’s met uw zakelijke bezittingen wilt u zoveel mogelijk beperken. En u zit zeker niet te wachten op onverwachte kostenposten door schade die u of uw medewerkers veroorzaken, of doordat u aansprakelijk wordt gesteld voor schade of nadeel bij anderen. Uw bedrijf moet doordraaien, dus moeten die risico’s goed afgedekt zijn.

Uw zekerheid telt

Voor u als ondernemer telt de continuïteit van uw bedrijf en de zekerheid dat die continuïteit niet in gevaar komt. Uw zaak moet doordraaien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over welke risico’s u eventueel loopt. U heeft het al druk genoeg. Laat de zorg voor uw verzekeringen daarom gerust aan ons over.

Vakkundig en onafhankelijk advies

Bij LHW Groep BV gaan wij altijd uit van uw situatie, uw wensen en toekomstplannen. Wij hebben al bijna een eeuw ervaring met het beheren van risico’s, dus u kunt rekenen op vakkundig advies. We zijn niet gebonden aan welke aanbieder van verzekeringen dan ook, dus ons advies is altijd onafhankelijk. Eén ding staat voorop: uw zekerheid.

Verzekeren is maatwerk

U bent als ondernemer uniek, dat geldt ook voor uw bedrijf. Daarom nemen wij uw specifieke situatie als uitgangspunt. We verdiepen ons in uw bedrijf en uw branche. Wij geven u advies op maat. 

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen klik dan hier.