Verzekeringen

De LHW groep heeft persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel staan en dat telt ook voor assurantiebemiddeling. Daarom zijn ook hier mensen met passie voor hun vak uw aanspreekpunt als het gaat om uw particuliere en/of zakelijke service en verzekeringsvragen.

Tegenwoordig is het gemakkelijk om online premies te vergelijken, en de voordeligste verzekering direct online af te sluiten. Echter de kwaliteit van uw product wordt pas duidelijk nadat u schade heeft geleden. Daarom is het belangrijk om u vooraf uitgebreid te laten informeren en adviseren over de keuze mogelijkheden. Maak daarom vrijblijvend een afspraak met onze vakmensen.

Zij helpen u graag om - naast de premie - ook de verzekeringsvoorwaarden, service en kwaliteit te vergelijken, dit alles om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Op deze manier kunt u zelf uw keuze maken voor een verzekeringsproduct dat bij u past.

 

Schadeverzekeringen
Schadeverzekeringen

Wij kunnen u op maat helpen met allerlei verzekeringen of dat nu is voor in en om uw huis of voor uw nieuwe auto.

Levensverzekeringen
Levensverzekeringen

Een verzekering die uitkeert bij leven of als u gedurende de looptijd komt te overlijden. Ook voor uw uitvaartverzekering.

Zakelijk
Zakelijk

Voor al uw bedrijfsrisico's zullen we naar een passende oplossing zoeken.